Zaken Punt
Image default
Bedrijven en samenleving

Hierom zou iedere vrouw een sportbh moeten dragen

Hierom zou iedere vrouw een sportbh moeten dragen

 

Ben jij een vrouw en ben je dagelijks te vinden in de sportschool, dan is de kans vrij groot dat jij wel bij die grote groep verstandige vrouwen hoort, die keurig een sport bh draagt. Ondanks het feit dat het ontzettend belangrijk is, zijn er nog steeds vrouwen die het niet doen. Ze geven aan dat ze het niet denken nodig te hebben en een ander deel van de vrouwen heeft helemaal geen benul waar je het nu eigenlijk over hebt. Zoals je dus kunt zien is er nog genoeg werk aan de winkel. Omdat het best lastig is om vrouwen ervan te kunnen overtuigen dat ze er één zouden moeten dragen, hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet. Ben je hierna nog steeds niet overtuigd, dan is de kans aannemelijk dat je hoe vervelend het ook klinkt eerst tegen klachten moet aanlopen alvorens je veranderd van gedachte.

 

Voorkom schade aan je borsten

 

Veel vrouwen doen er wat lacherig over, maar zonder sport bh hardlopen kan zorgen voor gigantische schade aan je lichaam. Dit is niet iets wat direct merkbaar is, maar stukje bij beetje zal het weefsel dat in je borst zit om je borst stevig te houden beschadigen. Dat betekent, dat je ook op jonge leeftijd na verloop van tijd te maken kunt krijgen met slappe en hangende borsten. Als je dan denkt dat dit wellicht wel weer is te verhelpen, dan heb je het goed mis. Het enige wat je dan nog helpt om je borsten te laten liften, is het dragen van een super push up bh en of dit iets is wat je op jonge leeftijd de rest van je leven wil, is vaak niet het geval.

 

Je presteert beter

 

Je kunt je voorstellen, dat wanneer jij tijdens een training iedere keer wordt geconfronteerd met het feit dat je borsten alle kanten op bewegen, dan word je hier natuurlijk niet per definitie heel veel vrolijker van. Naast het feit dat het gewoon vervelend is, zorgt het er ook voor dat je je focus verliest. Door het dragen van een sport bh krijgen je borsten geen kans om alle kanten op te kunnen gaan, waardoor jij je dus volledig kunt focussen op je workout! Wees daarom dus ook verstandig en probeer ook andere meiden wanneer je het opmerkt ervan te overtuigen dat het dragen van een sport bh ontzettend belangrijk is. Je hoeft uiteraard niet ontzettend door te drammen, maar het even kenbaar maken is vaak al voldoende.