Zaken Punt
Image default
E-commerce

Geschikt voor het examen

Het Microsoft–examen MD-101 is bedoeld voor beheerders die software kunnen implementeren en configureren. Het vereist ook kennis over het beveiligen en beheren en bewaken van apparaten en clienttoepassingen in een zakelijke omgeving. Je moet vertrouwd raken met hoe 365 werkt. IT-professionals met inhoudelijke ervaring in het installeren en configureren en beheren van Windows-clients binnen een domeinarchitectuur komen in aanmerking voor dit examen. Het beschermen en onderhouden van de betrouwbaarheid van het Windows-apparaat en de gegevens die erop zijn opgeslagen, is een van de verantwoordelijkheden. Dit examen bereidt kandidaten voor op het beheren van Windows-clients in een Active Directory-context. Kandidaten die ervaring hebben met Microsoft 365 en hybride instellingen en die beveiligings- en compliance-oplossingen kunnen implementeren en beheren, moeten het Microsoft 365 Security Administration MS-500-examen afleggen.

De onderwerpen kennen

Bij elk onderzoek komen relevante en actuele zaken aan de orde. Het is ook van vitaal belang om elk gedeelte door te nemen om een ​​beter begrip van het onderwerp te krijgen. Maak een lijst van de domeinen en onderdelen binnen elk domein die je wilt onderzoeken. Stel vervolgens het leermateriaal samen dat het beste bij je behoeften past. Begin met de moeilijkste onderwerpen. Als je ze eenmaal onder de knie hebt, kun je je leersnelheid meten voor de resterende domeinen. De domeinen voor het MD-101-examen zijn het implementeren en upgraden van besturingssystemen en het beheren van beleid en profielen. De MS-500 heeft drie domeinen. De eerste is het implementeren en beheren van identiteit en toegang. De tweede is het implementeren en beheren van bescherming tegen bedreigingen. En het derde domein is het implementeren en beheren van informatiebeveiliging.

Overzicht van MS-500

De MS-500: Microsoft 365 Security Administration is het certificeringsexamen voor de certificering op associate-niveau genaamd Microsoft 365 Certified: Security Administrator Associate. Microsoft heeft veel verschillende certificeringen voor IT-professionals. De Microsoft 365 Certified-track is een hele reeks die van toepassing is op de tools of opties die bij de Microsoft Windows 365-abonnementsservice horen. Het examen vereist een aantal vaardigheden. Elk vaardigheidsgebied is gericht op het gebruik van Microsoft-producten die vooraf zijn geïnstalleerd met Microsoft 365. De MS-500 is gericht op het gebruik van Microsoft-beveiligings- en identiteitsproducten in plaats van op beveiligingstheorie.