Zaken Punt
Image default
Auto-industrie

Zakelijk drukwerk van topkwaliteit

In de moderne maatschappij wordt steeds minder papier gebruikt. De meeste reclame-uitingen zijn online te vinden. Toch zijn er situaties waarin met flyers een grote groep publiek kan worden bereikt. Dat is het geval als je met je organisatie aanwezig bent op plekken waar veel mensen komen. Daarbij kun je denken aan beurzen of markten. Flyers zijn ook effectief bij huis aan huis bezorging of als ze op een tafel worden gelegd, zodat geïnteresseerden ze kunnen meenemen. In dat geval moet je je beperken tot flyers die informatief zijn. Een stapel flyers met een waardebon of een kortingscoupon is snel verdwenen.

  1. Flyers laten maken

Voor de productie van flyers in een goede kwaliteit zijn professionele machines nodig. Om een flyer te maken die opvalt moet er een mooie kwaliteit papier worden gebruikt. Een ander kenmerk van een goede flyer is een ontwerp dat eruit springt. Als je zelf zorgt voor een goed ontwerp, kun je de flyers laten maken bij drukwerkonline. Je kiest eerst het formaat, de kwaliteit en het gewenste aantal flyers. Daarna wordt je ontwerp geüpload en enkele dagen later worden je flyers bezorgd. Er is keus uit 18 formaten en 13 kwaliteiten papier. Als ontwerphulp zijn er voor elk formaat templates beschikbaar.

  1. Enveloppen personaliseren

Het is bij drukwerkonline ook mogelijk om enveloppen te laten personaliseren. Dat kan met een tweekleurendruk en met een full colour opdruk. Het is afhankelijk van het gekozen soort envelop of beide zijden bedrukt kunnen worden of slechts één zijde. Het assortiment aan standaard enveloppen is zeer groot. Er zijn liefst 25 formaten, zowel met als zonder venster. Voor producten die tijdens het verzenden speciale zorg nodig hebben zijn er bordrug enveloppen en luchtkussen enveloppen. Alle enveloppen zijn te personaliseren door er een zelf ontworpen logo of afbeelding op te laten drukken. Drukwerkonline heeft ook voor de enveloppen als ontwerphulp templates, zodat de afmetingen van het ontwerp overeenkomen met de grootte van de enveloppen.