Zaken Punt
Image default
Groothandel

Efficiënte opslag van lang stukgoed

Wanneer je als onderneming te maken hebt met langwerpige goederen, grote voorwerpen of grote en zware pallets, dan kan het soms een hele uitdaging zijn om deze goederen op te slaan. Zeker wanneer je ook nog flexibel wilt zijn in de opslagmogelijkheden zijn je mogelijkheden zeer beperkt. Wil je wel graag flexibel je lang stukgoed opslaan? Kijk dan eens naar de flexibele mogelijkheden van een draagarmstelling. Dit zijn grote stellingen waarbij het opslagoppervlak niet wordt onderbroken door jukken. De draagarmstellingen zijn verkrijgbaar in enkelzijdige en dubbelzijdige stellingen en bovendien erg flexibel te plaatsen. De draagarmstellingen zijn sterk, multifunctioneel en zeer geschikt voor de opslag van palen of lange planken. Ideaal dus wanneer je te maken wilt hebben met flexibele opslagmogelijkheden.

Wat is exact een draagarmstelling?

Een draagarmstelling is een industrieel en flexibiel magazijn waarin langgoed kan worden opgeslagen. De draagarmstelling bestaat uit staanders waarin diverse draagarmen zijn gemonteerd. De draagarmstelling kan enkelzijdig of dubbelzijdig zijn uitgevoerd, waarbij de draagarmen aan beide zijden zijn geplaatst. Draagarmstellingen zijn vaak voorzien van wieltjes waardoor ze zeer flexibel in de ruimte te plaatsen zijn. Hierdoor kan je zeer flexibel met de opslag van langgoed omgaan en heb je alleen opslag in gebruik wanneer dat ook nodig is. Dus heb je tijdelijk wat minder opslag nodig? Dan kan je de draagarmstellingen eenvoudig verplaatsen zodat deze niet in de weg zullen staan.

De voordelen van het gebruik van een draagarmstelling

Draagarmstellingen zijn vaak gebouwd in enorme hoogte. Zo kunnen draagarmstellingen wel zes meter hoog zijn, waardoor ze weinig ruimte innemen. Verder heb je geen brede gangpaden nodig tussen draagarmstellingen, zodat je veel kan plaatsen in een kleine omgeving. Dit werk kostenbesparend, maar geeft je ook veel mogelijkheden om flexibel met de opslag om te gaan. Doordat de draagarmen eenvoudig te verplaatsen zijn, kan je heel flexibel met je ruimte om gaan. Want heb je even geen opslag nodig? Dan zet je de stellingen simpel aan de kant. Verder zijn de draagarmstellingen voorzien van veel open ruimtes, zodat je er met een heftruck eenvoudig bij kan komen. Bespaar dus kosten en opslagruimte door gebruik te maken van draagstellingen in plaats van kasten of pallets.

Ben je dus op zoek naar flexibele opslag voor lang stukgoed?

Bespaar geld en opslagruimte met het plaatsen van draagarmstellingen. Deze stellingen zijn voorzien van draagarmen waarmee je heel eenvoudig en op veilige wijze lang stukgoed kan opslaan. Je hebt geen grote paden nodig en je kan de draagstellingen tot op grote hoogte plaatsen. Heb je de opslag even niet nodig? Dan kan je de draagstellingen eenvoudig verplaatsen of wegrijden. Hierdoor kan je flexibel met je opslagruimte omgaan en verspil je geen onnodige, kostbare ruimte. De armstellingen zijn verkrijgbaar in enkelzijdige stellingen en dubbelzijdige stellingen zodat er altijd een stelling aanwezig is die past bij jouw onderneming en opslagcapaciteit. Ook in hoogte verschillen de stellingen zodat je flexibel met je ruimte kan omgaan. De armstellingen is geschikt voor palen, planken en ander lang stukgoed.