Zaken Punt
Image default
Auto-industrie

ongeëvenaarde audio-ervaring

Succesvolle Fiat 500E “La Prima Launch Edition” keert terug als “La Prima by Bocelli”

FIAT presenteert samen met maestro Andrea Bocelli, Matteo Bocelli en JBL een innovatief eersteklas audiosysteem op de nieuwe topversie “La Prima by Bocelli”. Innovatie op deze exclusieve uitvoering  is de “Sanitizing Glove Box”. De nieuwe Fiat 500E “La Prima by Bocelli” is beschikbaar als hatchback, met extra 3e deur en als cabrio.

De nieuwe, volledig elektrische 500 “La Prima by Bocelli” is de eerste stadsauto ter wereld die is uitgerust met JBL “Virtual Venues”-technologie, die een ongeëvenaarde audio-ervaring biedt. De nieuwe versie van deze iconische en eersteklas FIAT biedt standaard de exclusieve JBL Premium Audio mastered by Bocelli: een uiterst verfijnd, 320 Watt premium audiosysteem, zowel qua bouw als prestaties dat eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. Het is perfect geïntegreerd in de auto zonder enige impact op het interieur of de kofferruimte te hebben. Om het perfect en uniek te maken, deed FIAT een beroep op de ervaring van maestro Andrea Bocelli, de meest populaire levende tenor ter wereld, en koos als soundtrack van de communicatiecampagne de aankomende nieuwe single van Matteo Bocelli.

Als onderdeel van de Harman International Industries is het Amerikaanse bedrijf JBL (een acroniem van de initialen van de oprichter James Bullough Lansing) gespecialiseerd in de productie van luidsprekers en luidsprekers. Al meer dan 75 jaar combineert JBL zijn eigen onverschrokken visie op de toekomst met de passie en het talent van ingenieurs en ontwerpers van over de hele wereld. Door de geschiedenis heen heeft het merk samengewerkt met de vooruitstrevende personen en bedrijven op het gebied van muziek, sport en e-sports, door zijn eigen technologie aan te bieden ter ondersteuning van belangrijke evenementen en concerten op locaties zoals Woodstock, Madison Square Garden en vele anderen. Tegenwoordig wordt de jarenlange ervaring van JBL gebruikt om het geluid van de beste podia rechtstreeks naar de nieuwe 500 te brengen.

Fiat Private Lease

Het private leasen van een Fiat wordt steeds populairder. Bij private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. 

Fiat 500 Private Lease

Via Fiat 500 Private Lease is het mogelijk om de nieuwe Fiat 500 Hybrid te rijden voor een vast bedrag per maand. De Fiat 500 Hybrid is zuiniger en milieuvriendelijker dan voorheen.

Fiat Panda private Lease

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. De hybride motoren garanderen een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik. Via Fiat Panda Private Lease is het mogelijk om voor een laag maandbedrag in een hele praktische stadsauto te rijden.  

500C

De Fiat 500 Cabrio is een hele stijlvolle auto. Ook wel bekend als de Fiat 500C. Deze Fiat heeft helemaal, qua uitstraling, uiterlijk en uitrusting. De 500C Hybrid of Dualogic biedt keuze uit een 51 kW motor en ook beschikt deze cabriolet standaard over een elektrisch bedienbare cabriokap. Fiat 500c private lease is de goedkoopste manier om in een cabrio te rijden.

Tipo

Het uiterlijk van de nieuwe Fiat Tipo is volledig opgefrist en oogt moderner, eleganter en dynamischer. De nieuwe voorkant heeft een vernieuwde grille met het nieuwe Fiat-logo en Fiat-belettering. De lampen zijn opnieuw ontworpen en hebben full LED-technologie. Voordelig in een Tipo rijden kan via Fiat Tipo Private Lease

Elektrische Fiat

Ook Fiat gelooft in de toekomst van de elektrische auto. Net als bij andere autofabrikanten is ingezet op een drastische verlaging van de CO2-uitstoot. In lijn hiermee heeft FCA de nieuwe Fiat Centoventi gepresenteerd, een elektrische conceptauto in de vorm van een ultracompacte crossover. Maar FCA’s elektrische toekomst rust op meer pijlers dan alleen de Fiat Centoventi. Op de korte termijn is de nieuwe elektrische Fiat 500veel belangrijker. Het gaat hierbij om een volledig elektrische versie van de 500, zonder ondersteuning van een benzine- of dieselmotor. 

Anders dan traditionele of hybride auto’s rijden elektrische auto’s niet geheel of gedeeltelijk op benzine of andere brandstoffen, maar volledig op elektrische stroom. Ze hebben dan ook geen enkele vervuilende invloed op hun omgeving. Ze zijn in principe ook volkomen stil, maar uit veiligheidsoverwegingen zijn fabrikanten verplicht hun elektrische modellen wel enig geluid te laten produceren zodat ze voor andere verkeersdeelnemers hoorbaar zijn.

Fiat Private Lease

Het private leasen van een Fiat wordt steeds populairder. Bij private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Hierbij zijn alle kosten inclusief. De kosten voor afschrijvingen, een allrisk-autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, pechhulp en banden zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

Private Lease

Fiat modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Fiat Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Fiat is in 1899 opgericht Turijn. Het heeft een meer dan 120 jaar lange traditie in het ontwerpen van kleine en middelgrote stadsauto’s. Fiat is uitgegroeid tot ambassadeur van “Made in Italy”. Het onderscheidt zich door het het ontwikkelen van innovatieve technologische oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Fiat

In 2019 vierde Fiat zijn 120-jarig jubileum, een mijlpaal die maar heel weinig autofabrikanten kunnen claimen.  De missie van FIAT is om de traditionele benadering van stedelijke mobiliteit te heroverwegen en in te spelen op de mobiliteitsbehoefte in de stadscentra van morgen. De Fiat 500 is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

De kernmarkten van FIAT zijn Europa en Latijns-Amerika. Fiat is in Europa marktleider in het A-segment met de 500 en Panda. Samen goed voor een aandeel van meer dan 29 procent.

Fiat heeft in de loop der jaren een enorme gedaanteverandering ondergaan. Na de overname van Lancia in 1969, werd in 1986 ook Alfa Romeo aan het Fiat-imperium toegevoegd. Daarna volgde een mislukte samenwerking met General Motors en in 2014 fuseerde Fiat uiteindelijk met het Amerikaanse Chrysler. Fiat ging zelfs een eenmalige samenwerking met Mazda aan. Sinds begin 2021 is FIAT gefuseerd met de PSA group en gaat het verder als Stellantis. Merden die hieronder vallen zijn onder meer Citroën, Peugeot, Opel van PSA, Fiat, Jeep en Alfa Romeo.

Elektrische Auto

Elektrisch rijden voor consumenten wordt steeds interessanter. Niet alleen is het aanbod gegroeid, het aantal oplaadpunten is groot en elektrisch rijden wordt bijvoorbeeld door de overheid ook aantrekkelijk gemaakt.

Een elektrische auto rijden wordt nu ook aantrekkelijker gemaakt voor consument. De overheid heeft subsidie vrijgemaakt om je als consument bij het aanschaffen van zo’n elektrische auto financieel te helpen.

Deze subsidie is zowel beschikbaar voor een Private Lease Elektrische Auto als voor het kopen van een elektrische auto.