Zaken Punt
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een luxe bus huren met chauffeur

Een luxe bus huren met chauffeur

Het wordt steeds meer een gewoonte om een Luxe bus huren met chauffeur. Dit omdat het niet alleen voor de feestjes ideaal is, maar ook voor het vergaderen. De bussen zijn namelijk voorzien van een razendsnel internet netwerk. Bovendien zie je ook overal schermen hangen, waardoor prestaties en streamen tot de mogelijkheden behoren. Ook kun je jouw eigen laptop met een VGA kabel op deze schermen aansluiten. Tevens is het toch ook wel een zekere vorm van luxe. Je kan er namelijk voor kiezen dat tegen een meerprijs de koelkast gevuld is met bier, wijn en fris. Tevens is er ook een luxe koffiezetter, want daar blijven we goed wakker mee. 

Daarnaast kun je ook de LED verlichting aanzetten om een gezellige of zakelijke sfeer te creëren. Deze verlichting kan in verschillende kleuren gezet worden, dus ook voor een vrijgezellenparty is het een aanrader. Daarnaast maken ook evenementen gebruik van onze diensten. Wij stellen ze in staat om tegen een meerprijs de bus te beletteren. Dit zorgt voor herkenbaarheid en het is ook nog eens reclame voor het volgende jaar. Kortom genoeg mogelijkheden.

Vergaderen in een mobiel kantoor

Met een Mobiel kantoor kun je van A naar B reizen en je tijd nuttig benutten. Je kunt hem namelijk zo laten inrichten dat je met zijn allen om een ronde tafel zit. Echter is het ook mogelijk om juist aan de teambuilding te werken. Dit kun je doen door bijvoorbeeld gebruik te maken van de karaoke want zo leert iedereen elkaar weer op een andere manier kennen. Daarnaast is het ook de ideale oplossing voor bedrijven die veel thuiswerkers hebben. Het huren van een kantoor waar niemand aanwezig is dat is natuurlijk duur. In plaats daarvan kun je er dus ook juist voor kiezen om een paar keer per jaar in een van de luxe mobiele kantoren of vipbusjes te zitten. 

Dit is niet alleen gezelliger, maar het is ook praktisch werken. Je kunt in principe van alles streamen vanaf je mobiel of tablet, maar ook kun je de laptop aansluiten met een VGA kabel. Overal in de bus hangen namelijk schermen waarop je een presentatie, video of net wat jij nodig hebt kunt afspelen. Iedereen kan dit volgen ook in een groot team van 50 mensen. Je zit verder uit elkaar, maar met de draadloze microfoons en beeldschermen kun je toch met iedereen communiceren.

 

Vergaderen onderweg naar de klant

De Mobiele vergaderruimte huren is ook voor veel bedrijven een goede oplossing. Deze zijn namelijk voorzien van comfortabele leren stoelen waar iedereen prettig in kan zitten. Je kunt er zelf voor kiezen om de armleuning wel of niet te gebruiken. Bovendien zit er voor drankjes ook een handige bekerhouder in de tafel. Je kunt de koelkast alvast laten vullen door ons. En de medewerkers hoeven niet bang te zijn dat hun drinken onderweg omvalt. Voor de langere vergaderingen is het ook mogelijk om catering te bestellen tegen een meerprijs. Zo kan iedereen ook even lekker eten zodat ze weer helemaal opgeladen zijn. Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor een lekker bakje koffie tijdens de reis. 

Sommige busjes hebben meerdere tafels. Als je in groepjes wil werken dan kun je deze ook uit elkaar laten zetten. Maar in de meeste gevallen kiezen bedrijven voor een ronde zit omdat iedereen zo bij elkaar wordt getrokken. Natuurlijk zijn ze ook allemaal voorzien van supersnel internet zodat iedereen tegelijkertijd kan werken en streamen. Dit is vandaag de dag echt een must omdat veel bedrijven in de cloud werken. Ook zijn er branding mogelijkheden voor het bedrijf. Denk hierbij aan belettering in de bus of juist buiten op de bus. Zo zijn de medewerkers nog meer verbonden met het bedrijf.

 

Wat zijn de voordelen van een kantoorbus?

Als afsluiter van deze blog hebben we nog de Kantoorbus. Hierbij mag je dezelfde luxe verwachten als bij de mobiele kantoor ruimtes. Deze zijn er voor zowel kleine alsmede grote bedrijven. Wij hebben namelijk bussen vanaf 6 personen tot wel 50 personen speciaal ingericht. Zo kun je werken in de bussen aan de tafels. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om even te ontspannen met Netflix of Spotify. Bezoek onze website en zie alle ongekende mogelijkheden die er zijn!

 

https://www.youtube.com/watch?v=UGUWo37P1Pc