Zaken Punt
Image default
Financiële diensten

ZZP Administratiebureau verzorgt uw boekhouding

De boekhouding doen is voor veel kleine ondernemers een noodzakelijk kwaad. Bezig zijn met het ontwikkelen en verkopen van uw eigen product is natuurlijk veel interessanter dan het verwerken van al die cijfertjes in een boekhoudpakket. In een ideale wereld zou dat allemaal vanzelf gaan, zodat u altijd meteen inzicht hebt in de laatste stand van zaken. ZZP Administratiebureau kan dat voor u regelen. Zo bespaart u veel tijd en moeite en blijven de frustraties van een niet-kloppende boekhouding u bespaard.

 

ZZP Administratiebureau voor elk bedrijf

Het maakt niet uit of u een eenmanszaak, een V.O.F. of een B.V. hebt, ZZP Administratiebureau doet de administratie voor elk van deze rechtsvormen. U kunt er terecht als u maximaal 400 facturen per jaar te verwerken hebt. Voor een compleet pakket aan diensten betaalt u slechts een bescheiden vergoeding. Is uw bedrijf van een beperkte omvang en verstuurt u niet veel facturen, dan bent u zelfs nog goedkoper uit.

 

U bespaart zichzelf veel werkzaamheden als u uw administratie uitbesteed. Zo worden alle bonnetjes en facturen voor u verwerkt, u hoeft ze alleen maar op te sturen. Dankzij een koppeling met uw zakelijke bankrekening worden de transacties die daarop gedaan worden, in het boekhoudsysteem verwerkt. Uw BTW-aangifte wordt elk kwartaal voor u gedaan, zodat u daar niet meer aan hoeft te denken. Ook de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting wordt voor u verzorgt. Zo weet u zeker dat u gebruik maakt van alle aftrekposten die voor u van toepassing zijn.

 

Altijd inzicht in uw financiën

ZZP Administratiebureau heeft een eigen app, waarin u eenvoudig uw bonnen en facturen kunt uploaden. U hoeft er dus niet eens voor achter de computer te zitten, een smartphone is voldoende om uw rekeningen in te dienen. U kunt het dus altijd en overal doen, bijvoorbeeld als u even moet wachten tussen twee afspraken in. De facturen worden vervolgens binnen 24 uur verwerkt. Samen met de bankkoppeling met uw zakelijke bankrekening zorgt dit dat uw administratie altijd up-to-date is. Zo kunt u altijd zien hoe de zaken ervoor staan, zelfs als u zelf even geniet van een welverdiende vakantie op een zonnig strand. Wilt u ook tijd over houden voor die vakantie, neem dan contact op met ZZP Administratiebureau voor een vrijblijvende offerte!