Zaken Punt
Image default
Boekhouding

Wat kun je allemaal doen met crypto?

Toen Bitcoin in 2009 werd gelanceerd, moest het een manier worden waarmee het mogelijk was om dagelijkse transacties uit te voeren om alles van te kopen, van een kop koffie tot een computer of zelfs een huis. Dit traject veranderde enigszins en dit werd het medium voor veel criminele activiteiten. Toch is dat niet het enige waarvoor crypto wordt gebruikt. Je kunt ontzettend veel producten en diensten met crypto aanschaffen en dit groeit met de dag.

Koop niet met bitcoin

Voordat we verder gaan met deze blog is het belangrijk te vermelden dat je niets met bitcoin zelf moet kopen. Bitcoin is de leider in de markt en 1 bitcoin is op dit moment 20,2k waard. Je kunt echter wel andere cryptomunten gebruiken om producten mee te kopen of andere transacties mee uit te voeren. Bitcoin koop je namelijk niet om mee naar de winkel te kunnen gaan, je koopt bitcoin omdat je verwacht dat het zijn waarde behoudt (of beter nog stijgt in waarde).

Bloggen voor crypto

Een social media en blogplatform stelt uitgevers in staat om betaald te worden in de vorm van crypto. Dit kun je verdienen door blogs te plaatsen of betaalde plaatsingen op social media te verkopen.

Andere platforms hebben je gegevens en geven dit door aan facebook, maar dit platform niet vanwege de anonimiteit van crypto. Dit maakt het een heel populair platform.

Met crypto games geld verdienen

Je kunt ook met crypto games geld verdienen. In plaats van geld te winnen in deze games kun je ervoor kiezen om dit in crypto te laten uitbetalen. Bekijk de lijst met crypto games geld verdienen, hier staan een aantal leuke spellen tussen waarmee je voor verschillende crypto munten kunt spelen. Zo kun je SAND Tokens winnen én verhandelen in The Sandbox, een viritueel land met gebouwen. Of space misfits waar je op de Enjin blockchain kunt spelen.  

https://www.business2community.com/nl/cryptocurrency/met-top-crypto-games-geld-verdienen/